Ostoskori on tyhjä.

St1 Way -sovellus

Maksa autopesut helposti St1 Way -sovelluksella

Helppoa maksamista

St1 Way -sovellus on uusi ja helppo maksamisen sovellus. St1 Way -sovellus on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden jokapäiväistä elämää. Sovelluksella ostat nopeasti ja helposti Perfect-autopesuja sekä autopesupaketteja. Uudistetut pesukoodit toimivat kaikilla Perfect-pesuasemilla. Enää ei tarvitse jonottaa aseman kassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. 

St1 Way -sovelluksella voit myös maksaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Auton tankkaaminen matkapuhelimella on helppoa ja nopeaa! Automaatilla ei enää tarvitse palella, sillä St1 Way -sovelluksella maksat polttonesteostoksesi mukavasti autostasi käsin.

St1 Wayn kautta voit myös hakea St1 Financen tarjoamaa St1 Maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liitettyä St1 Mastercardia. Sovelluksen avulla seuraat helposti maksutapahtumiasi ja pääset katsomaan kuittejasi sekä St1 Mastercard -maksukorttisi tietoja. Tämän lisäksi St1 Way -sovellus myös navigoi haluamallesi asemalle ja näyttää lähimmät St1- ja Shell-asemat palveluineen.

St1 Way -sovellus

Helppoa maksamista

Lataa ilmainen St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella voit ostaa autopesut helposti ja nopeasti mobiilisti, etsiä lähimmän asemasi sekä maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella. St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla. Sovelluksen kautta voi myös hakea St1 Mastercardia. Lue lisää St1 Way -sovelluksesta tästä.

Autopesujen ostaminen sovelluksella

Voiko puhelimella pestä auton? No, melkein! Seuraa Appiukon esimerkkiä ja osta autopesut kätevästi St1 Way -sovelluksella.

 

 

Näin otat St1 Way -sovelluksen käyttöön:

  1. Lataa St1 Way -mobiilisovellus ja seuraa sovelluksen antamia ohjeita
  2. Liity St1 Asiakasohjelmaan sekä lue ja hyväksy käyttöehdot
  3. Lisää maksukorttisi tiedot
  4. Voit hakea St1 Mastercard -maksukorttia sovelluksen kautta. Luottopäätöksen saat muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit aloittaa St1 Mastercardin käytön St1 Way -sovelluksessa tai Apple Payssa.
  5. Jaa sovellukselle sijaintitietosi
  6. Valmista!