Ostoskori on tyhjä.

St1 Way -sovellus

Maksa autopesut helposti St1 Way -sovelluksella

Lataa ilmainen St1 Way -sovellus!

Osta ja hallinnoi pesukoodeja kätevästi sovelluksessa.

Helppoa maksamista

St1 Way -sovelluksella ostat nopeasti ja helposti Perfect-autopesuja sekä sarjapesuja, mukavasti kotisohvalta. Ostetut pesukoodit ovat voimassa 5 kuukautta ja toimivat kaikilla St1- ja Shell Perfect-pesuasemilla.

Enää ei tarvitse jonottaa aseman kassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. Käytettävissä olevien autopesujen määrän voit myös helposti tarkastaa milloin tahansa St1 Way -sovelluksessa.

St1 Way -sovelluksella voit myös maksaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Auton tankkaaminen matkapuhelimella on helppoa ja nopeaa! Automaatilla ei enää tarvitse palella, sillä St1 Way -sovelluksella maksat polttonesteostoksesi mukavasti autostasi käsin.

Apple Payn käyttäjänä maksat vieläkin nopeammin! Apple Paytä käyttämällä saat autopesut ja tankkaukset kuitattua napin painalluksella, ilman erillistä tunnistautumista. Säästät aikaa, vaivaa sekä omia hermoja. 

Katso videolta mallia

Osta autopesut sovelluksella

Voiko puhelimella pestä auton?
No, melkein! Seuraa Appiukon esimerkkiä ja osta autopesut kätevästi St1 Way -sovelluksella.

 

 

St1 Way -sovellus

Helppoa maksamista

Lataa ilmainen St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella voit ostaa autopesut helposti ja nopeasti mobiilisti, etsiä lähimmän asemasi sekä maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella. St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla. Lue lisää St1 Way -sovelluksesta tästä.