Ostoskori on tyhjä.

St1 Way -sovellus

Maksa autopesut helposti St1 Way -sovelluksella

St1 Way -pesukampanja

Lataa, pese – ja säästä

Auto kesäkuntoon – kaikki yksittäiset autopesut St1 Way -sovelluksella –50 %!

Suomen suvessa autoa rasittavat monet tekijät, soratiet, pöly ja hiekka sekä ötökätkin.
Tarjoammekin kirkastusta kesän kilometreille – saat nyt kaikki yksittäiset autopesut 29.6.–5.7. välisenä aikana –50 %, kun ostat pesun St1 Way -sovelluksella. Huom! Tarjous ei koske pesupaketteja.
Puhdas auto myös erottuu liikenteessä edukseen – joten piipahdapa pesaisemaan ajokkisi kiiltävän puhtaaksi Perfect-autopesussa.
Tervetuloa pesulle!

Lataa St1 Way sovellus!

Osta ja hallinnoi pesukoodeja kätevästi sovelluksessa

Helppoa maksamista

St1 Way -sovellus on uusi ja helppo maksamisen sovellus. St1 Way -sovellus on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden jokapäiväistä elämää. Sovelluksella ostat nopeasti ja helposti Perfect-autopesuja sekä autopesupaketteja. Uudistetut pesukoodit toimivat kaikilla Perfect-pesuasemilla. Enää ei tarvitse jonottaa aseman kassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. 

St1 Way -sovelluksella voit myös maksaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Auton tankkaaminen matkapuhelimella on helppoa ja nopeaa! Automaatilla ei enää tarvitse palella, sillä St1 Way -sovelluksella maksat polttonesteostoksesi mukavasti autostasi käsin.

St1 Wayn kautta voit myös hakea St1 Financen tarjoamaa St1 Maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liitettyä St1 Mastercardia. Sovelluksen avulla seuraat helposti maksutapahtumiasi ja pääset katsomaan kuittejasi sekä St1 Mastercard -maksukorttisi tietoja. Tämän lisäksi St1 Way -sovellus myös navigoi haluamallesi asemalle ja näyttää lähimmät St1- ja Shell-asemat palveluineen.

St1 Way -sovellus

Helppoa maksamista

Lataa ilmainen St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella voit ostaa autopesut helposti ja nopeasti mobiilisti, etsiä lähimmän asemasi sekä maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella. St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla. Sovelluksen kautta voi myös hakea St1 Mastercardia. Lue lisää St1 Way -sovelluksesta tästä.

Katso videolta mallia

Osta autopesut sovelluksella

Voiko puhelimella pestä auton?
No, melkein! Seuraa Appiukon esimerkkiä ja osta autopesut kätevästi St1 Way -sovelluksella.