Ostoskori on tyhjä.

Mikä on Perfect-autopesu?

Vuodenaikaan optimoidut Perfect-pesuohjelmat

Perfect-autopesulat löydät St1- ja Shell-asemien yhteydessä ja Perfect-autopesut räätälöidään vuodenaikojen sekä niille tyypillisen lian mukaan. 

Kesällä siitepölyt ja hyönteiset takertuvat autoon muodostaen kerroksen, joka rasittaa maalipintaa. Perfect autopesuohjelmien pesuohjelmat on kuitenkin suunniteltu puremaan juuri näihin eri vuodenajoille tyypillisiin haasteisiin – tavoitteena puhdas ja kuiva auto.

Meiltä ostetut autopesukoodit ovat voimassa 5 kuukautta ostopäivästä ja toimivat kaikilla Perfect-pesuasemilla ympäri Suomen - myös asemalta ostetut.

Tarjoamme markkinoiden joustavimmat ja pisimmät pesukoodit sekä yhden laajimmista pesuverkostoista.

Perfect_pesukoodit

Osta meiltä, pese missä vain

Perfect-pesukoodit

Asemalta, verkkokaupasta ja St1 Way-sovelluksesta ostetut pesukoodit voit käyttää millä tahansa St1- ja Shell Perfect-pesuasemalla. Enää ei tarvitse jonottaa asemakassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. Pesukoodit ovat voimassa 5 kuukauden ajan, joten päätät täydellisen pesuajan ja -paikan itse.

St1_PerfectAutopesu_Pehmoharjat

Hellävarainen, tehokas ja laadukas pesujälki

Laadukkaat pehmoharjat

St1- ja Shell-autopesuloiden Perfect-autopesuissa käytämme laadukkaita ja hellävaraisia pehmoharjoja. Usein autoilijoilla on käsitys, että auton päällä oleva lika aiheuttaa naarmuja maalipintaan, kun autoa pestään pesukoneessa. Tämä käsitys ei pidä paikkaansa, sillä auto pestään ensin korkeapainevedellä ja jäljelle jää vain mikrolikakerros, jonka pesuharjat viimeistelevät. Pehmoharjojen tehtävänä on poistaa mikrolikakerros auton maalipinnalta ja mahdollistaa näin puhdas ja kuiva pesutulos. Pehmoharjat ovat naarmuttamatonta harjamateriaalia, jonka materiaali muistuttaa sukelluspuvun pehmeää pintaa.

St1_PerfectAutopesu

Kannattaako auton pestä pihalla?

Pesemällä autosi Perfect-autopesuilla saat varmasti puhtaan auton

Auton peseminen omalla pihalla ei ole suositeltavaa, sillä auton lika päätyy tällä tavalla luontoon. Konepesu on ympäristöä vähemmän kuormittava vaihtoehto auton pesulle. Asemilta löytyy aina erilliset hiekan- ja öljynerotuskaivot. Ne erottavat pesuun käytetystä vedestä pesuaineet, hiekan sekä öljyt, jolloin puhdistettu pesuvesi voidaan ohjata viemäriverkkoon. Öljynerottimeen kertyvä jäte taas toimitetaan käsiteltäväksi ongelmajätelaitokseen. Huoltoasemien autopesuja ohjataan Öljy- ja biopolttoaineala ry:n ylläpitämällä jätevesiohjelmalla.

St1_PerfectAutopesu_Vuodenaikakello

Mitä pesua tulee käyttää?

Perfect-autopesut kaikkiin vuodenaikoihin

Pesuvalikoimastamme voit valita juuri oikean pesun sinun autollesi. Perfect-autopesumme on suunniteltu sopivaksi erilaisille likaisuusasteille. Lisäksi Perfect-pesuohjelmat räätälöidään vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Hyönteisten ja lintujen aiheuttama vaikeasti irrotettava lika on kesälle tyypillinen likatyyppi, johon soveltuu Perfect Premium -pesu. Kesällä tyypillinen lika on myös siitepöly sekä tiepöly ja tähän likaan suosittelemmekin Perfect Shine -autopesua. Talvella ja aikaisin keväällä tiesuola, nastarenkaiden asfaltista järsimä bitumi ja likainen loska muodostavat auton pintaan läpäisemättömän kerroksen, joka rasittaa auton maalipintaa. Perfect Tornado -pesu on tehty erityisesti näille ankarille sääoloille sopivaksi. Perfect Express -autopesu on auton puhtautta ylläpitävä pesu sekä nopein pesuohjelmamme, suosittelemme sitä silloin kun autoa pestään säännöllisesti ja kun auto ei ole vielä kovin likainen.

St1_PerfectAutopesu_SaannollinenPesu

Suojaa autosi korroosiolta

Miksi autoa tulisi pestä säännöllisesti?

Erityisesti syksyllä ja talvella auton säännöllinen pesu saattaa tuntua turhalta, sillä auto likaantuu nopeasti uudestaan. Säännöllinen pesu on kuitenkin tärkeää, jotta lika ei pinty auton pintaan. Mitä paksumpi likakerros on, sitä helpommin kosteus tunkeutuu maalipinnan huokosiin. Tällöin pinta kuivuu hitaammin ja maalipinnan sekä rungon korroosio pääsee etenemään nopeammin. Talvella auton säännöllinen peseminen on erityisen tärkeää, koska tiesuola ja kosteus luovat korroosion etenemiselle erityisen suotuisat olosuhteet. Auto on hyvä pestä 2-4 viikon välein ympäri vuoden. Säännölliseen autopesuun olemme räätälöineet eri vuodenajoille eri paketit: Perfect Kevät-, Perfect Kesä-, Perfect Syksy- ja Perfect Talvi -pesupaketit.

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Autopesuohjeet

Täältä löydät hyödylliset vinkit, jotta St1- ja Shell -autopesuloiden Perfectautopesujen käyttö olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.