Ostoskori on tyhjä.

Mikä on Perfect-autopesu?

Uusitut Perfect-pesuohjelmat

Uusitut, paremmat ja nopeammat Perfect-autopesut räätälöidään vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. 

Kesällä siitepölyt ja hyönteiset takertuvat autoon muodostaen kerroksen, joka rasittaa maalipintaa. Perfect autopesuohjelmien pesuohjelmat on kuitenkin suunniteltu puremaan juuri näihin eri vuodenajoille tyypillisiin haasteisiin. Lisäksi esimerkiksi Perfect Tornado -ohjelmassa esipesuaineen annetaan vaikuttaa pidempään, jotta voidaan varmistaa, että kaikki töhnä irtoaa ja saadaan puhdas pesutulos. Kaikissa uusituissa pesuohjelmissa esipesuaineelle annetaan aikaisempaa enemmän vaikutusaikaa, myös kuivausta on tehostettu ja pesujen kokonaisaikaa lyhennetty – tavoitteena puhdas ja kuiva auto.

Mikä pesu autollesi sopii?

Pesuklinikkamme testissä löydät autollesi sopivimman pesun.

Auton kevätpesu

Auton kevätpesu hoituu tällä paketilla

Osta Perfect Kevät -tarjouspaketti

Hankkiudu nyt eroon talven liasta ja kevään kurasta kolmen pesun paketilla! Perfect Kevät -pesupakettiin kuuluvat Perfect Tornado, Perfect Premium ja Perfect Shine -autopesut. Tällä pesutarjouksella säästät 42,80 €. Auton pesu keväällä kannattaa koska talven aikana auton pinnoille kertynyt lika on tärkeä pestä huolellisesti pois. Perfect -pesuohjelmien autonpesuaineet on räätälöity tehoamaan vuodenajan tyypilliseen likaan.

Perfect_pesukoodit

Osta verkossa, pese missä vain

Uudet Perfect-pesukoodit

Uudistettuja pesukoodeja voit ostaa verkkokaupasta ja St1 Way -sovelluksesta ja voit käyttää koodeja millä tahansa Perfect-pesuasemalla. Enää ei tarvitse jonottaa asemakassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. Pesukoodit ovat voimassa 5 kk ajan, joten päätät täydellisen pesuajan ja -paikan itse. Mikäli ostat pesun asemalta, tulee pesukoodi käyttää kyseisellä asemalla.   

St1_PerfectAutopesu_Pehmoharjat

Hellävarainen, tehokas ja laadukas pesujälki

Laadukkaat pehmoharjat

St1- ja Shell-autopesuloiden Perfect-autopesuissa käytämme laadukkaita ja hellävaraisia pehmoharjoja. Usein autoilijoilla on käsitys, että auton päällä oleva lika aiheuttaa naarmuja maalipintaan, kun autoa pestään pesukoneessa. Tämä käsitys ei pidä paikkaansa, sillä auto pestään ensin korkeapainevedellä ja jäljelle jää vain mikrolikakerros, jonka pesuharjat viimeistelevät. Pehmoharjojen tehtävänä on poistaa mikrolikakerros auton maalipinnalta ja mahdollistaa näin puhdas ja kuiva pesutulos. Pehmoharjat ovat naarmuttamatonta harjamateriaalia, jonka materiaali muistuttaa sukelluspuvun pehmeää pintaa.

St1_PerfectAutopesu_Ekoteko

Ympäristöystävällinen valinta

Pesemällä autosi Perfect-autopesuilla teet ekoteon

Auton peseminen omalla pihalla ei ole suositeltavaa, sillä auton lika päätyy tällä tavalla luontoon. Konepesu on ympäristöä vähemmän kuormittava vaihtoehto auton pesulle. Asemilta löytyy aina erilliset hiekan- ja öljynerotuskaivot. Ne erottavat pesuun käytetystä vedestä pesuaineet, hiekan sekä öljyt, jolloin puhdistettu pesuvesi voidaan ohjata viemäriverkkoon. Öljynerottimeen kertyvä jäte taas toimitetaan käsiteltäväksi ongelmajätelaitokseen. Huoltoasemien autopesuja ohjataan Öljy- ja biopolttoaineala ry:n ylläpitämällä jätevesiohjelmalla.

St1_PerfectAutopesu_Vuodenaikakello

Mitä pesua tulee käyttää?

Perfect-autopesut kaikkiin vuodenaikoihin

Pesuvalikoimastamme voit valita juuri oikean pesun sinun autollesi. Perfect-autopesumme on suunniteltu sopivaksi erilaisille likaisuusasteille. Lisäksi Perfect-pesuohjelmat räätälöidään vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Hyönteisten ja lintujen aiheuttama vaikeasti irrotettava lika on kesälle tyypillinen likatyyppi, johon soveltuu Perfect Premium -pesu. Kesällä tyypillinen lika on myös siitepöly sekä tiepöly ja tähän likaan suosittelemmekin Perfect Shine -autopesua. Talvella ja aikaisin keväällä tiesuola, nastarenkaiden asfaltista järsimä bitumi ja likainen loska muodostavat auton pintaan läpäisemättömän kerroksen, joka rasittaa auton maalipintaa. Perfect Tornado -pesu on tehty erityisesti näille ankarille sääoloille sopivaksi. Perfect Express -autopesu on auton puhtautta ylläpitävä pesu sekä nopein pesuohjelmamme, suosittelemme sitä silloin kun autoa pestään säännöllisesti ja kun auto ei ole vielä kovin likainen.

St1_PerfectAutopesu_SaannollinenPesu

Suojaa autosi korroosiolta

Miksi autoa tulisi pestä säännöllisesti?

Erityisesti syksyllä ja talvella auton säännöllinen pesu saattaa tuntua turhalta, sillä auto likaantuu nopeasti uudestaan. Säännöllinen pesu on kuitenkin tärkeää, jotta lika ei pinty auton pintaan. Mitä paksumpi likakerros on, sitä helpommin kosteus tunkeutuu maalipinnan huokosiin. Tällöin pinta kuivuu hitaammin ja maalipinnan sekä rungon korroosio pääsee etenemään nopeammin. Talvella auton säännöllinen peseminen on erityisen tärkeää, koska tiesuola ja kosteus luovat korroosion etenemiselle erityisen suotuisat olosuhteet. Auto on hyvä pestä 2-4 viikon välein ympäri vuoden. Säännölliseen autopesuun olemme räätälöineet eri vuodenajoille eri paketit: Perfect Kevät-, Perfect Kesä-, Perfect Syksy- ja Perfect Talvi -pesupaketit.

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Autopesuohjeet

Täältä löydät hyödylliset vinkit, jotta St1- ja Shell -autopesuloiden Perfectautopesujen käyttö olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.