Ostoskori on tyhjä.

Sarjapesuilla auto puhtaaksi edullisemmin

Voit ostaa kaikki Perfect-autopesut myös kätevinä kolmen tai viiden kappaleen sarjapesuina. Sarjapesut ovat voimassa 5 kuukautta ja voit käyttää ne millä tahansa St1 tai Shell Perfect -pesuasemalla.

Ostamalla sarjapesun säästät parhaimmillaan jopa 51% yksittäisen autopesun hinnasta.

Osta sarjapesu ja pese autoasi säännöllisesti

Kätevin tapa ostaa autopesuja ja sarjapesuja on täällä verkkokaupassa tai St1 Way -sovelluksen kautta, mukavasti kotisohvalta.

Ostetut pesukoodit ovat voimassa 5 kuukautta ja toimivat kaikilla St1- ja Shell Perfect-pesuasemilla ympäri Suomea. Enää ei tarvitse jonottaa aseman kassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle.

Käytettävissä olevien autopesujen määrän voit myös helposti tarkastaa milloin tahansa St1 Way -sovelluksessa.

Perfect sarjapesut

Perfect-autopesut kaikkiin vuodenaikoihin

Pesetkö autosi liian harvoin?

Näin vältät auton arvon alenemisen.

Erityisesti kurakeleillä auton säännöllinen pesu saattaa tuntua turhalta, sillä auto likaantuu nopeasti uudestaan. Mitä paksumpi likakerros on, sitä helpommin kosteus tunkeutuu maalipinnan huokosiin, joka nopeuttaa maalipinnan sekä rungon korroosiota. Peseminen olisi helppo tapa pidentää auton käyttöikää ja hidastaa sen arvon alenemista.

St1 Way -sovellus

Helppoa maksamista

Lataa ilmainen St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella voit ostaa autopesut helposti ja nopeasti mobiilisti, etsiä lähimmän asemasi sekä maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella. Tankatessasi mobiilisti saat heti alennusta 1 sentin litralta, yli 400 St1- ja Shell-asemalla. St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla.