Ostoskori on tyhjä.

Sarjapesuilla auto puhtaaksi edullisemmin

Voit ostaa kaikki Perfect-autopesut myös kätevinä kolmen tai viiden kappaleen sarjapesuina. Sarjapesut ovat voimassa 5 kuukautta ja voit käyttää ne millä tahansa St1 tai Shell Perfect -pesuasemalla.

Ostamalla sarjapesun säästät parhaimmillaan jopa 51% yksittäisen autopesun hinnasta.

Osta sarjapesu ja pese autoasi säännöllisesti

Auton säännöllinen pesu on helppo tapa pidentää auton käyttöikää ja hidastaa sen arvon alenemista. Tiheä pesutahti estää likaa pinttymästä pintaan – paksu likakerros taas edistää kosteuden pääsemistä maalipinnan huokosiin, mikä aiheuttaa ruostetta.

Keskimäärin maassamme auto puhdistuu kuitenkin vain neljästi vuodessa, kun suositeltava tahti olisi kerran kuussa – kurakeleillä parinkin viikon välein. Auton säännöllistä pesua ei välttämättä aina muista ja sarjapesun hankkiminen helpottaa tässä.

Näin ostat sarjapesun

Sarjapesut ovat ostettavissa täällä Perfect verkkokaupassa, St1 Way -sovelluksella tai meidän noin 70 St1- ja Shell Perfect-pesuasemilta.

Kätevin tapa ostaa autopesuja ja sarjapesuja on St1 Way -sovelluksen kautta, mukavasti kotisohvalta. Ostetut pesukoodit toimivat kaikilla Perfect-pesuasemilla. Enää ei tarvitse jonottaa aseman kassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. Käytettävissä olevien autopesujen määrän voit myös helposti tarkastaa milloin tahansa St1 Way -sovelluksessa.

Kolmen kerran sarjapesut

Perfect Tornado 3 kpl
Perfect Tornado 3 kpl

Takuulla puhdasta. Tuplasti kiiltoa.

3 kpl Perfect Tornado   +0,00 €
Perfect Express 3 kpl
Perfect Express 3 kpl

Nopea pesu kevyeen likaan.

3 kpl Perfect Express   +0,00 €
Perfect Premium 3 kpl
Perfect Premium 3 kpl

Käsinvahauksen kiiltoa.

3 kpl Perfect Premium   +0,00 €
Perfect Shine 3 kpl
Perfect Shine 3 kpl

Puhdas ja kiiltävä auto.

3 kpl Perfect Shine   +0,00 €
Perfect Harjaton 3 kpl
Perfect Harjaton 3 kpl

Autosta pölyt pois harjattomasti.

3 kpl Perfect Harjaton   +0,00 €

Viiden kerran sarjapesut

Mikä pesu autollesi sopii?

Pesuklinikkamme testissä löydät autollesi sopivimman pesun.

St1 Way -sovellus

Helppoa maksamista

Lataa ilmainen St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella voit ostaa autopesut helposti ja nopeasti mobiilisti, etsiä lähimmän asemasi sekä maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella. Tankatessasi mobiilisti saat heti alennusta 1 sentin litralta, yli 400 St1- ja Shell-asemalla. St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla.

Perfect-autopesut kaikkiin vuodenaikoihin

Pesetkö autosi liian harvoin?

Näin vältät auton arvon alenemisen.

Erityisesti kurakeleillä auton säännöllinen pesu saattaa tuntua turhalta, sillä auto likaantuu nopeasti uudestaan. Mitä paksumpi likakerros on, sitä helpommin kosteus tunkeutuu maalipinnan huokosiin, joka nopeuttaa maalipinnan sekä rungon korroosiota. Peseminen olisi helppo tapa pidentää auton käyttöikää ja hidastaa sen arvon alenemista.