Ostoskori on tyhjä.

Autopesun osto-opas

Lue, kuinka voit ostaa Perfect-autopesukoodit verkkokaupasta. Ne käyvät kaikkiin St1:n ja Shellin Perfect-autopesuloihin.

St1_Osto_opas_koko_paketti

Yksi autopesu tai sarjapesu

Valitse sopiva autopesu tai kätevä sarjapesu verkkokaupasta. Voit käyttää pesukoodit St1- ja Shell-asemien kaikissa Perfect -autopesuloissa.

Jos et tiedä mikä viidestä eri pesuohjelmasta sopii autosi likaisuusasteelle parhaiten, voit tehdä nopean testin Pesuklinikka-sivuillamme

St1_Ost_opas_rekisteroidy

Rekisteröidy

Rekisteröityneenä asiakkaana voit tallentaa tietoihisi lähimmän asemasi, hallinnoida ostamiasi pesukoodeja ja nähdä tilaushistoriasi. Rekisteröityneenä voit myös tallentaa maksutietosi ja maksaa nopeammin ilman erillistä kirjautumista verkkopankkiin. Rekisteröityneet käyttäjät, joilla on markkinointilupa, saavat automaattisesti muistutuksen kun pesukoodi on vanhenemassa. 

Maksa rekisteröitymättä

Voit myös jatkaa suoraan maksamaan ostoksesi ilman rekisteröitymistä.

St1_Osto_opas_siirry_maksamaan

Siirry maksamaan

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Jos olet uusi asiakas, järjestelmä ohjaa sinut vahvistamaan maksun verkkopankissasi, jonka jälkeen palaat takaisin verkkokauppaan.

St1_Osto_opas_pesukoodit_ja_kuitti

Autopesukoodit ja kuitit

Päätät itse pesuajan- ja paikan, sillä pesukoodit ovat voimassa 5 kuukautta kaikilla St1- ja Shell Perfect-pesuasemilla.

Saat vahvistuksen ostostasi sekä hankkimiisi autopesuihin oikeuttavat pesukoodit sähköpostiin tai tekstiviestillä. Rekisteröityneenä käyttäjänä näet asiakastililtäsi käyttämättömien pesukoodien voimassaolon. 

Mikäli sinulla on käytössä St1 Way -sovellus, johon olet kirjautunut samalla sähköpostilla, näet pesukoodisi myös sovelluksen Autopesu-valikosta Pesukoodini-välilehdeltä. 

St1_Osto_opas_koodien_kaytto

Autopesukoodien käyttö

Lue viivakoodi tai näppäile pesukoodi ja lisää sen jälkeen #-merkki Perfect-autopesulan sisäänajon yhteydessä olevaan automaattiin. Pesukoodit toimivat kaikilla St1- ja Shell Perfect pesuasemilla. Voit etsiä lähimmän pesuaseman autopesulahausta.