Ostoskori on tyhjä.

Perfect Kevät -pesupaketti

Perfect Kevät -pesupaketti

Täydellinen kolmen pesun paketti kevääseen

Pesupaketti sisältää:
1 kpl Perfect Tornado   +0,00 €
1 kpl Perfect Premium   +0,00 €
1 kpl Perfect Shine   +0,00 €

* Vaaditut tiedot

Tämä pesu ei sovi autoille, joissa on suksiboksi. Suksiboksipesu on ostettavissa vain asemalla. Ota yhteyttä henkilökuntaan ennen pesua, mikäli autossasi on ulkoinen vararengas, karjapuskuri, lisävalot tai vastaavia lisävarusteita tai autosi on pick-up, avoauto tai muu erikoisauto.

Pesukoodit toimivat nyt kaikilla St1- ja Shell Perfect-pesuasemilla.

Etsi lähin autopesula

Pesukoodit ovat voimassa 5 kk kaikilla St1- ja Shell Perfect-pesuasemilla.

LUE LISÄÄ

Miten Perfect-autopesut toimivat? Tutustu autopesuohjeisiimme.

LUE LISÄÄ

Perfect Kevät -pesupaketissa on kolme keväälle tyypilliseen likaan räätälöityä pesua. Pakettiin kuuluvat Perfect Tornado, Perfect Premium ja Perfect Shine -pesut. Pesukoodit ovat voimassa 5 kk kaikilla St1 ja Shell Perfect-pesuasemilla. Perfect-pesuohjelmien pesuaineet on räätälöity tehoamaan vuodenajan tyypilliseen likaan. Kevään katu- ja siitepölyn seos voi istua tiukassa, muttei Perfect Tornadolta turvassa. Tornadon esipesun puhdistusaineen normaalia pidempi vaikutusaika, vanteiden pesu kahteen kertaan sekä viimeistely Carnauba-vahalla pudottavat kyydistä takertuneimmatkin talven ja kevään merkit. Perfect Premium sisältää sekin Carnauba-vahauksen ja estää lian pinttymisen auton pintaan. Perfect Shine -pesu ylläpitää maalipinnan kiiltoa Tornado- ja Premium-pesujen jälkeen, ja sopii säännölliseen pesuun silloin, kun lika ei ole päässyt pinttymään. Osta täältä pesukoodit ja aja suoraan pesuun. Pesukoodit toimivat 5 kk kaikilla Perfect-pesuasemilla, joita on Suomessa yli 70. Tämä autopesupaketti on myynnissä myös St1 ja Shell Perfect-pesuasemilla etuhintaan kaikille kanta-asiakkaille 17.5.2022 saakka. Huom! Tämän pesupaketin pesut eivät sovi autoille, joissa on suksiboksi. Suksiboksipesu on ostettavissa vain asemalla.

Miksi valita Perfect-autopesu?

Osta verkossa, pese missä vain

Täydellisen vapauden aika on koittanut. Perfect-pesukoodit ovat käytettävissä millä tahansa Perfect-pesuasemalla. Perfect-pesuasemia löytyy yli 70 kpl St1- ja Shell-asemilta ja ne muodostavat Suomen suurimman pesuverkoston. Katso kaikki Perfect-pesuasemat tästä.