Ostoskori on tyhjä.

Perfect Kevät -pesupaketti

Perfect Kevät -pesupaketti

Auton kevätpesu hoituu tällä paketilla

Pesupaketti sisältää:
1 kpl Perfect Tornado   +0,00 €
1 kpl Perfect Premium   +0,00 €
1 kpl Perfect Shine   +0,00 €

* Vaaditut tiedot

Tämä pesu ei sovi autoille, joissa on suksiboksi. Suksiboksipesu on ostettavissa vain asemalla. Ota yhteyttä henkilökuntaan ennen pesua, mikäli autossasi on ulkoinen vararengas, karjapuskuri, lisävalot tai vastaavia lisävarusteita tai autosi on pick-up, avoauto tai muu erikoisauto.

Pesukoodit toimivat nyt kaikilla St1- ja Shell Perfect-pesuasemilla.

Etsi lähin autopesula

Pesukoodit ovat voimassa 5 kk kaikilla St1- ja Shell Perfect-pesuasemilla.

LUE LISÄÄ

Miten Perfect-autopesut toimivat? Tutustu autopesuohjeisiimme.

LUE LISÄÄ

Hankkiudu nyt eroon talven liasta ja kevään kurasta kolmen pesun paketilla! Perfect Kevät -pesupakettiin kuuluvat Perfect Tornado, Perfect Premium ja Perfect Shine -autopesut. Pesukoodit ovat voimassa 5 kk kaikilla St1 ja Shell Perfect-pesuasemilla, joten voit pestä auton silloin kun autosi eniten sitä tarvitsee. Tällä pesutarjouksella säästät 42,80 €. Auton pesu keväällä kannattaa koska talven aikana auton pinnoille kertynyt lika on tärkeä pestä huolellisesti pois. Perfect -pesuohjelmien autonpesuaineet on räätälöity tehoamaan vuodenajan tyypilliseen likaan. Talvelta kertynyttä likaa ja kevään katu- ja siitepölyn seos voi istua tiukassa, muttei Perfect Tornadolta turvassa. Tornadon esipesun puhdistusaineen normaalia pidempi vaikutusaika, vanteiden pesu kahteen kertaan sekä viimeistely Carnauba-vahalla pudottavat kyydistä takertuneimmatkin talven ja kevään merkit. Perfect Premium sisältää sekin Carnauba-vahauksen ja estää lian pinttymisen auton pintaan. Perfect Shine -pesu ylläpitää maalipinnan kiiltoa Tornado- ja Premium-pesujen jälkeen, ja sopii säännölliseen pesuun silloin, kun lika ei ole päässyt pinttymään. Perfect Kevät -pesupaketti on myynnissä 16.5.2023 asti verkkokaupassa, St1 Way-sovelluksessa sekä St1 ja Shell Perfect-pesuasemilla.

Miksi valita Perfect-autopesu?

Perfect-autopesut kaikkiin vuodenaikoihin

Pesetkö autosi liian harvoin?

Näin vältät auton arvon alenemisen.

Erityisesti kurakeleillä auton säännöllinen pesu saattaa tuntua turhalta, sillä auto likaantuu nopeasti uudestaan. Mitä paksumpi likakerros on, sitä helpommin kosteus tunkeutuu maalipinnan huokosiin, joka nopeuttaa maalipinnan sekä rungon korroosiota. Peseminen olisi helppo tapa pidentää auton käyttöikää ja hidastaa sen arvon alenemista.