Ostoskori on tyhjä.

Perfect Kevät -pesupaketti

Perfect Kevät -pesupaketti

Kolmen pesun tarjouspaketilla auto kevätkuntoon

Pesupaketti sisältää:
1 kpl Perfect Tornado   +0,00 €
1 kpl Perfect Premium   +0,00 €
1 kpl Perfect Shine   +0,00 €

* Vaaditut tiedot

Alin hinta kampanjaa edeltävien 30 päivän aikana: 112,70
Tämä pesu ei sovi autoille, joissa on suksiboksi. Suksiboksipesu on ostettavissa vain asemalla. Ota yhteyttä henkilökuntaan ennen pesua, mikäli autossasi on ulkoinen vararengas, karjapuskuri, lisävalot tai vastaavia lisävarusteita tai autosi on pick-up, avoauto tai muu erikoisauto.

Pesukoodit toimivat nyt kaikilla St1- ja Shell Perfect-pesuasemilla.

Etsi lähin autopesula

Pesukoodit ovat voimassa 5 kk kaikilla St1- ja Shell Perfect-pesuasemilla.

LUE LISÄÄ

Miten Perfect-autopesut toimivat? Tutustu autopesuohjeisiimme.

LUE LISÄÄ

Hankkiudu nyt eroon talven liasta ja kevään kurasta kolmen pesun paketilla! Perfect Kevät -pesupakettiin kuuluvat Perfect Tornado, Perfect Premium ja Perfect Shine -autopesut. Pesukoodit ovat voimassa 5 kuukautta kaikilla St1 ja Shell Perfect-pesuasemilla, joten voit pestä auton silloin kun autosi eniten sitä tarvitsee. Tällä pesutarjouksella säästät 42,80 €. Auton pesu keväällä kannattaa koska talven aikana auton pinnoille kertynyt lika on tärkeä pestä huolellisesti pois. Perfect -pesuohjelmien autonpesuaineet on räätälöity tehoamaan vuodenajan tyypilliseen likaan. Talvelta kertynyttä likaa ja kevään katu- ja siitepölyn seos voi istua tiukassa, muttei Perfect Tornadolta turvassa. Tornadon esipesun puhdistusaineen normaalia pidempi vaikutusaika, vanteiden pesu kahteen kertaan sekä viimeistely Carnauba-vahalla pudottavat kyydistä takertuneimmatkin talven ja kevään merkit. Perfect Premium sisältää sekin Carnauba-vahauksen ja estää lian pinttymisen auton pintaan. Perfect Shine -pesu ylläpitää maalipinnan kiiltoa Tornado- ja Premium-pesujen jälkeen, ja sopii säännölliseen pesuun silloin, kun lika ei ole päässyt pinttymään. Perfect Kevät -pesupaketti on myynnissä 21.5.2024 asti verkkokaupassa, St1 Way-sovelluksessa sekä St1 ja Shell Perfect-pesuasemilla.

Nyt kaksi Perfect Premium -autopesua yhden hinnalla!

Tarjouksen saat lunastettua vain 17.6-23-6.2024, eli sunnuntaihin asti täällä verkkokaupassa, St1 Way -sovelluksessa ja asemilla. Ostamasi pesukoodit ovat voimassa 5 kuukautta kaikilla St1- tai Shell Perfect -pesuasemilla.

Auton pesu keväällä

Auton huolellinen pesu kannattaa keväisin

Kevät on tehopesun aika

Kevään ja aurinkoisen sään saapuessa moni autoilija herää siihen, että oma autokin saattaa yllättäen näyttää kaikkea muuta kuin puhtaalta. Mennyt talvi on ollut paikoittain erityisen kylmä ja kurainen, joten moni on jättänyt autonpesukertoja välistä, ja lika on päässyt kunnolla pinttymään auton maalipintaan. 

Lue miksi etenkin keväisin kannattaa ottaa käyttöön tehokkaammat pesut.

Miksi valita Perfect-autopesu?