Ostoskori on tyhjä.

Pesukatu Helsingissä

Pesukadulla jonottamatta pesuun.

Pesukaduilla pesuun jonottamatta

Shell Helsinki Itäkeskuksen ja Shell Helsinki Tullinpuomin uudet Perfect-pesukadut palvelee sinua 24h vuorokaudessa! Unohda pitkät jonot ja odottelu - uusilla pesukaduillamme voit nauttia nopeasta autopesusta ilman turhia viivytyksiä. Meidän tavoitteenamme on tehdä auton pesemisestä helppoa ja mukavaa sinulle.

Hyvät uutiset eivät lopu tähän! Avajaistarjouksena tarjoamme parhaimman autopesumme Perfect Tornado-pesun hintaan 29,90€ ja kaikki muut Perfect-pesut 19,90€. Parhaimmassa tapauksessa säästät jopa 18€.

Koska pesukatu on avoinna ympäri vuorokauden, se tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle mahdollisuuden pesettää autoasi myös yöllä - ja parasta on, että Yöpesut maksaa vain 15€ klo 21-06. Yöllinen tarjous ei koske Perfect Tornado-pesua.

Tarjoukset ovat ostettavissa ja voimassa toistaiseksi vain Shell Helsinki Itäkeskuksen ja Shell Helsinki Tullinpuomin asemilla.

Autopesu Itäkeskus

Näillä vinkeillä pärjäät hienosti

Pesukadun käyttö

Pitikö autoa ohjata pesukadulla vai ei? Pitääkö käsijarru olla pois päältä? Pesukadun käyttö voi hieman jännittää ja saattaa vaikuttaa hankalalta mutta näiden vinkkien avulla pesukadun käyttö tuntuu huomattavasti helpommalta. 

Katso videolta mallia

Näin käytät pesukatua

Pesukadun käyttö voi hieman jännittää ja saattaa vaikuttaa hankalalta mutta videon avulla pesukadun käyttö tuntuu huomattavasti helpommalta. Katso videolta ohjeet miten käytät Perfect-pesukatua St1- ja Shell-asemilla.