Ostoskori on tyhjä.

Parhaat autopesutarjoukset SuPer-jäsenelle

SuPerin jäsenenä saat Perfect-pesuperheen tehokkaimmasta Tornado-pesustamme -15% alennusta. Katso myös muut pakettitarjouksemme. Osta kätevästi verkkokaupasta, pese auto 5 kk kuluessa millä tahansa Shell- ja St1-asemien Perfect-autopesuloissa. Perfect-pesuloita Suomessa jo yli 70!

Miksi valita Perfect-autopesu?

Osta verkossa, pese missä vain

Täydellisen vapauden aika on koittanut. Perfect-pesukoodit ovat käytettävissä millä tahansa Perfect-pesuasemalla. Perfect-pesuasemia löytyy yli 70 kpl St1- ja Shell-asemilta ja ne muodostavat Suomen suurimman pesuverkoston. Katso kaikki Perfect-pesuasemat tästä.

Autopesujen vertailu

Neljä eri pesuohjelmaa

Vertaile Perfect-autopesuja

Shell- ja St1-asemien Perfect-tuoteperheeseessä on neljä pesuohjelmaa eri likaisuusasteille. 

Perfect Tornado (39,90€) on autopesujen aatelia ja saa likaisimmankin auton kiiltämään. Erityisen tehokas tuplaesipesu ja esipesuaineen normaalia pidempi vaikutusaika tekevät ihmeitä pinttyneellekin lialle. Viimeistely tehdään Carnauba-vahalla. Perfect Premium (33,90€) on suosituin autopesuohjelmamme. Se puhdistaa lian tehokkaasti ja vahvistaa sekä ylläpitää auton kiiltoa. Loppuviimeistely tehdään pehmoharjakiillotuksena Carnauba-vahalla. Perfect Shine (27,90€) -autopesu sopii sinulle, jos peset autoa säännöllisesti etkä päästä likaa pinttymään. Autopesun viimeistely pehmoharjakiillotuksella ylläpitää maalipinnan. Perfect Express (19,90€) -autopesu on nopea pesuohjelma kevyeen likaan. Perfect Express -pesu on oikea valinta, kun auto ei ole vielä kovin likainen.

Mies_pitelee_Käteisalennuskorttia_kädessään

KÄTEISALENNUSKORTTI

Käteisalennuskortilla vallankumouksellisia etuja

Käteisalennuskortilla saat alennusta polttoaineista aina ja heti yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa. Alennuksen määrä vaihtelee ajankohdittain ja asemittain. Shell Express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Jokainen Käteisalennuskortilla tankattu litra on paitsi halvempi myös puhtaampi, sillä St1 tuottaa puhdasta voimaa Suomesta.